over ons / partners / Marjolein Kalter

Marjolein Kalter

Mijn naam is Marjolein Kalter. Ik woon in Utrecht en heb daar sinds 2006 mijn bedrijf: AndersZINs coaching en consultancy. Ik begeleid groepen en individuen in veranderingstrajecten vanuit zingeving. Ik geloof erin dat mensen zich ontwikkelen wanneer ze ergens zin in hebben en er de zin van inzien.

Mijn grootste verandering door de leiderschapstrainingen is het verbinden van voelen en denken geweest. Ik heb aan den lijve ervaren wat het in beweging zetten van het lichaam betekent voor het subtielere voelen. Doordat denken en voelen (weer) bij elkaar kwamen, leerde ik hoe mijn mogelijkheden groter werden om resultaten te bereiken in verbinding met anderen.

Nu houd ik me in mijn dagelijkse praktijk bezig met groei en ontwikkeling van mensen. Momenteel richt ik me onder andere op een coachingstraject voor mensen die in hun werksituatie hun potentie meer en meer leren kennen en inzetten. Ik gebruik daarbij een lichaamsgerichte benadering vanuit een evolutionair perspectief.

Verbinden van hoofd en hart
Mijn Quest bestaat uit het blijven verbinden van hart en hoofd en van daaruit leiderschap uitoefenen. Zodra het spannend wordt, ben ik geneigd om me te pantseren en mijn gevoel aan de kant te zetten. Mijn oefening is om mijn gevoel in te blijven zetten en daarmee mijn kwetsbaarheid en gevoeligheid als kompas te gebruiken voor de stappen die ik zet.

Leidinggeven vanuit innerlijk weten
Mijn droom voor de Quest for Leadership is dat leidinggevenden in de toekomst meer en meer vanuit hun innerlijk weten leiding geven zodat hij of zij bijdraagt aan bedrijfsdoelstellingen, duurzaamheid en ontwikkeling van medewerkers.
De Quest for Leadership wil ik van harte ondersteunen. Deze draagt in mijn ogen bij aan een betere wereld door gebruik te maken van de integrale benadering van Ken Wilber. In de Quest wordt daar de oefening aan toegevoegd van de gevoeligheid en het weten dat in ons (subtiele) lichaam aanwezig is. Dat is voor mij van enorme waarde.

Lees meer op de website:
www.persoonlijkleiderschapcoaching.nl
www.ucoaches.nlInspirator/Ontwerper
Mauk Pieper - trainer / coach van de training ‘De Quest’

Partners
Marjolein Kalter - coach / consultant
Toon Franken - trainer / coach
Marijke Heetveld - trainer / coach / manager / supervisor
Gaston Remmers - procesarchitect
Pim Mol - consultant
Mireille Wiegman - projectmanager / trainer

top | agenda | aanmelden | © 2010 Quest, empowered by Venwoude